Het concept

''Door een verkeerde keuze van levensmiddelen krijgt ons lichaam vaak niet meer die voedingsstoffen binnen, die noodzakelijk zijn voor het onderhouden van een optimale hormoonhuishouding*. Onze voeding bestaat veelal uit ongeschikte koolhydraten. Tegelijkertijd ontbreken voldoende eiwit, secundaire plantenstoffen, vitaminen en mineralen.''

''Door het onbalans in uw hormoonsysteem kunnen er klachten optreden die zeer divers zijn. U kunt natuurlijk denken aan overgewicht maar ook migraine, slapeloosheid, hart en vaatziektes, metaboolsyndroom, reuma, lever en gal klachten, niet fit, allergieën of huidklachten.''

"Zo’n voeding stimuleert de productie van insuline, ons belangrijkste hormoon voor de stofwisseling, wat gevolgen heeft voor ons lichaam, het gewicht en de gezondheid."

"De oplossing waar wij voor kiezen is éénvoudig maar niet altijd gemakkelijk. We maken voor u een op maat gemaakt voedingsplan*. Deze zal speciaal voor u worden gemaakt nadat we bij u de bloedwaardes hebben bepaald*."

*Behaalde resultaten zijn op basis van programma's op maat. Gewichtsverlies verschilt van persoon tot persoon.

Eet gezond en niet te weinig.
Eet gezond en niet te weinig.

Het voedingsplan van "Tijd om af te vallen" is in 2001 ontwikkeld in Duitsland door een internist, en heeft daar inmiddels vele volgers. In Nederland is dit systeem nog niet zo bekend.

Om u beter te kunnen uitleggen hoe het werkt en waarom het niet alleen werkt bij overgewicht, hebben we een boek geschreven*. Dit boek kunt u gratis aanvragen via het contactformulier. Vergeet niet uw mailadres en telefoonnummer te vermelden.

U kunt nu op uw gemak alles thuis doorlezen. Wij bellen u na die tijd op om u te vragen of wij u verder kunnen begeleiden om uw doel te bereiken.

*Behaalde resultaten zijn op basis van programma's op maat. Gewichtsverlies verschilt van persoon tot persoon